Zoek onderdelen voor:

Zoek merk en model op basis van kenteken

Heb je een vraag of kan je een product niet vinden?
Wij geven professioneel advies!

Afmetingen bedrijfswagens

Klik hier op het merk van uw bedrijfswagen om de afmetingen van uw bus te vinden.Twijfelt u of staat uw bedrijfswagen niet tussen de afmetingen? U kunt altijd contact met ons opnemen!         &nbs…

Lees verder...

Grote aantallen inkopen?

U kunt contact met ons opnemen voor een passende aanbieding.

Aanmelden

Schrijf u hieronder in als u geïnteresseerd bent in onze nieuwsbrief, klik vervolgens onderaan op 'Aanmelden'.

Daarom Mijn bus is top:

  • Voor alle merken
  • De beste leveranciers
  • Snelle levering
  • Niet gevonden? Wij zoeken het voor je!

Mijn bus is top, voor alle functionele bedrijfswagen accessoires.

 

Privacy beleid

S-Trading

Gevestigd aan kwakelkade 27, 1823CL Alkmaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Website: https://www.mijnbusistop.nl

Kwakelkade 27
1823CL Alkmaar
Nederland +31650266387

Hans Schaëfer is de Functionaris Gegevensbescherming van Mijn Bus is Top. Hij is te bereiken via +31650266387 of info@mijnbusistop.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken
Mijn Bus is Top verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

-               Bedrijfsnaam indien van toepassing

-               Volledige naam

-               Adresgegevens

-               Telefoonnummer

-               E-mailadres

-               Locatiegegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken 
Mijn Bus is Top verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

-               Het afhandelen van jouw betaling.

-               Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

-               Om goederen en diensten bij je af te leveren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Mijn Bus is Top neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mijn Bus is Top tussen zit. Mijn Bus is Top gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

-         Webwinkel Pro (bestelling plaatsen): bij het plaatsen van een bestelling zullen hier je verstrekte gegevens opgeslagen worden. Als je een account aangemaakt hebt, kun je in shop je gegevens inzien, wijzigen en je bestellingen controleren. Verwijderen van je account doe je door ons een verzoek te sturen op 

-         Webwinkel Pro (afwerking bestelling): je online bestelling wordt automatisch ingevoerd in dit systeem aan de hand van de op de shop verstrekte gegevens/ informatie.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Mijn Bus is Top bewaart je persoonsgegevens om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van persoonsgegevens/aankopen:

Alle verstrekte gegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen, met een minimum van 7 jaar in verband met de belastingwet.

Delen van persoonsgegevens met derden
Mijn Bus is Top verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Mijn Bus is Top gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Mijn Bus is Top gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen. Inzien en aanpassen kun je zelf doen door in te loggen op je account. Heb je geen account aangemaakt en je wil weten wat wij aan persoonsgegevens van jou hebben, neem dan contact met ons op via info@mijnbusistop.nl Als je niet meer wil dat wij je persoonsgegevens verwerken kun je aangeven om je persoonsgegevens door ons te laten verwijderen, hiervoor dien je een verzoek in te dienen. Dit kun je doen door je verzoek te mailen naar .

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage / verwijderen door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Mijn Bus is Top wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Mijn Bus is Top neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, contact ons dan via info@mijnbusistop.nl of bel naar +31650266387.

 

Laatst bewerkt: 25-5-2018

Klik hier voor de afmetingen van uw bedrijfswagen.

Grote aantallen inkopen?

U kunt contact met ons opnemen voor een passende aanbieding.

Aanmelden

Schrijf u hieronder in als u geïnteresseerd bent in onze nieuwsbrief, klik vervolgens onderaan op 'Aanmelden'.