Voor alle merken

Snelle levering

De beste leveranciers

Terug
Op voorraad

Aluminium imperiaal Ford Transit Connect vanaf 2013

€440,00

Excl. btw

€532,40

Incl. btw

Levertijd

5 - 10 werkdagen

Verzendkosten

Lage verzendkosten

Productinformatie

Aluminium imperiaal voor jouw bedrijfswagen

Jouw tijd is kostbaar, daarom leveren wij alle imperialen pasklaar aan. Je ontvangt dus geen bouwpakket maar een geassembleerd imperiaal. Verhoog de efficiëntie van jouw laadruimte door lange materialen zoals; kokers, buizen en plaatmateriaal op het dak te vervoeren.

Door het slimme ontwerp zijn de aluminium imperialen qua draagvermogen even sterk als de stalen uitvoeringen. De imperialen worden op de bestaande montagepunten van het dak gemonteerd, het is dus niet nodig om te boren!

Eenvoudige montage

De imperialen zijn eenvoudig te monteren op de originele montagepunten van jouw bedrijfswagen. Het meeste werk hebben wij al voor jou gedaan! Enkel de montage-voeten moeten nog bevestigd worden, deze monteren wij niet vanwege mogelijke transportschades. De positie van de montagevoeten hebben wij al gemarkeerd met twee draadeinden. Deze monteren wij niet vanwege mogelijke transportschades. Alle montagematerialen zijn inbegrepen.

Voordelen

Eenvoudige montage Snelle montage op originele montagepunten
Geen last van windruis Slim design waardoor windruis verleden tijd is
Onderhoudsvrij Duurzaam aluminium
TUV gecertificeerd Veiligheid en kwaliteit zijn gegarandeerd
   

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ford Aluminium imperiaal Ford Transit Connect vanaf 2013
Ford Aluminium imperiaal Ford Transit Connect vanaf 2013

€440,00