Voor alle merken

Snelle levering

De beste leveranciers

Terug

Sidebars

Functie
De hoogwaardige RVS sidebars die wij aanbieden geven de bedrijfswagen een stoere, betrouwbare look en hebben daarnaast een zeer functionele functie. De sidebars beschermen de auto tegen dure schades.

Montage  
De montage van een set sidebars is eenvoudig. De sidebars worden aan de zijkanten van de bedrijfswagen gemonteerd. Aan de hand van de montagehandleiding worden de sidebars stap voor stap binnen 60 minuten gemonteerd. Het montagemateriaal en de montagesteunen zijn bij iedere set sidebars inbegrepen.

Eigenschappen van de sidebars:

✔ Gepolijst (hoogglans), geborsteld (mat) en blackline uitvoering (zwart gecoat)
✔ Diameter 64 mm
✔ Wanddikte 1.8 mm TUV en CE gecertificeerd

Voordelen

✔ stijlvol en functioneel
✔ Beschermt de auto tegen dure schades
✔ Eenvoudige montage
✔ Mogelijkheid om één enkele sidebar te bestellen

Gecoate sidebars
Wij leveren ook gecoate sidebars. Deze sidebars zijn terug te vinden onder de productcategorie blackline sidebars. Deze sidebars zijn voor iedere uitvoering beschikbaar tegen een meerprijs. Staan de blackline sidebars niet bij de producten voor jouw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tips voor de keuze van een set sidebars 
Let bij de keuze voor een set sidebars altijd op de lengte en het bouwjaar van de bus. De lengte of het bouwjaar van de bus is eenvoudig te achterhalen aan de hand van het kenteken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »