Voor alle merken

Snelle levering

De beste leveranciers

Terug
Op voorraad

Aluminium imperiaal Rhino Peugeot Expert vanaf 2016

€885,00

Excl. btw

€1.070,85

Incl. btw

Levertijd

5 - 10 werkdagen

Verzendkosten

Lage verzendkosten

Productinformatie

Aluminium imperiaal Rhino / Kamm Rack

Het KammRack is nu gemakkelijk te installeren, de montagetijd is +- 40 minuten er is slechts één persoon voor nodig om het aluminium imperiaal op te bouwen op het dak van de bedrijfswagen. Het nieuwe Kamm Rack profiteert van een aerodynamisch Kamm-profiel in combinatie met gestroomlijnde montagevoeten is het aluminium imperiaal geluidsarm.

Eigenschappen

  • De aerodynamische "Kamm" vorm van de nieuwe dwarsdragers minimaliseert het windgeruis, dankzij Rhino's innovatieve Kammbar profiel.
  • Zijframes aan elkaar "klikken" - de zijframes worden in twee helften geleverd voor een gemakkelijke verzending in slechts één doos - de frames kunnen dan tijdens de montage in een handomdraai worden samengevoegd.
  • "Klik" zijframe verbindingsmethode - Onze innovatieve methode om de zijframes aan de dwarsdragers te bevestigen kost slechts enkele seconden en een aantal draaien van een inbussleutel.
  • Eenvoudige in elkaar te klikken ladderrol - dankzij de twee moeren in de zijframes klikt de draagrol gemakkelijk vast.
  • Aluminium ladderrol - de ladderrol is nu gemaakt van geanodiseerd aluminium, dat net zo sterk is als zijn stalen voorganger, maar qua vormgeving nu ook beter past bij de imperiaal.
  • Voorgemonteerde voetjes - de KammRack voetjes worden geleverd met zadel en plastic kap op de juiste plaats voor een snelle montage.
  • Gewichtsvermindering - ons ontwerpteam is erin geslaagd het gewicht van het product met XXX te verminderen, zonder daarbij aan sterkte in te boeten.
  • Nieuwe verpakking - voor de meeste bedrijfswagens wordt de imperiaal in twee verpakkingen geleverd: één doos met de sideframes en één doos met de dwarsdragers, montageset en de ladderrol. Grotere imperiaals hebben nog een extra doos met de extra dwarsdragers. Alle verpakkingen zijn eenvoudig te dragen.
  • Aerodynamische neuskegels - deze zorgen voor een mooie vormgeving en minimaal windgeruis.
  • Stille verbindingsstukken - de composiet verbindingsstukken zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn en géén geluid te maken tijdens het rijden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Peugeot Aluminium imperiaal Rhino Peugeot Expert vanaf 2016
Peugeot Aluminium imperiaal Rhino Peugeot Expert vanaf 2016

€885,00